Prostituție la Slobozia. Proxenet arestat preventiv

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 21.06.2017 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul STANCIU NICUŞOR pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, constând în aceea că în perioada februarie – iunie 2017 a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către o persoană pe raza municipiului Slobozia, obţinând foloase patrimoniale în urma acestei activităţi.

Faţă de inculpatul Stanciu Nicuşor s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 21.06.2017.

La data de 22.06.2017 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Stanciu Nicuşor pe o perioadă de 30 de zile. ‘

Publicitate

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.