livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Prostituție la Slobozia. Proxenet arestat preventiv

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 21.06.2017 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul STANCIU NICUŞOR pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, constând în aceea că în perioada februarie – iunie 2017 a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către o persoană pe raza municipiului Slobozia, obţinând foloase patrimoniale în urma acestei activităţi.

Faţă de inculpatul Stanciu Nicuşor s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 21.06.2017.

La data de 22.06.2017 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Stanciu Nicuşor pe o perioadă de 30 de zile. ‘

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.