15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalității” https://wp.me/p49Kdo-dZO
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalității”

„Săptămâna prevenirii criminalităţii” a continuat ieri, 05 iunie, cu „lecţii” susţinute de poliţişti în mijlocul elevilor. 

Saptamana Prevenirii Criminalitatii
Saptamana Prevenirii Criminalitatii

Cea de-a treia zi a campaniei, dedicată prevenirii delincvenţei juvenile și victimizării minorilor, a fost marcată de polițiștii ialomițeni, în mijlocul elevilor din județ.

Gazdele şcolilor – cadre didactice şi elevi – i-au primit cu interes pe oamenii legii. Astfel, poliţiştii au organizat şi desfăşurat activitatăţi preventive, în unităţile de învăţământ de pe raza județului, în cadrul cărora au fost dezbătute diferite teme care să conducă la prevenirea adoptării comportamentului infracţional și a reducerii riscului de victimizare.

Copiii au primit de la poliţiştii de prevenire şi de proximitate, sfaturi şi materiale informativ-preventive.

Dragi elevi, dacă aveţi probleme personale, poliţiştii vă recomandă:

Nu încercaţi să le rezolvaţi singuri sau cu ajutorul prietenilor! S-ar putea să nu luaţi decizia corectă.

 Nu le ascundeţi, pentru că s-ar putea agrava!

 Cereţi ajutorul părinţilor, persoanei care vă are în grijă, profesorilor sau consilierului şcolar!

Astăzi, 06 iunie, campania „Săptămâna prevenirii criminalităţii” continuă cu ziua prevenirii infracțiunilor contra patrimoniului.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!