comenzi la domiciliu cliseru.ro

Polițiști din Ialomița s-au alăturat campaniei ”Cupa zâmbetelor”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/06/2018 | Evenimente

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița s-au alăturat campaniei umanitare ”Cupa Zâmbetelor”, care a fost inițiată de un localnic din comuna Ciulnița și se află la cea de-a doua ediție.

 Scopul campaniei este ajutorarea copiilor care provin din familii cu o situație materială precară, prin donarea de produse alimentare, jucarii sau orice alte obiecte de uz casnic.

Cea de-a doua ediție a ”Cupei Zâmbetelor” a fost oragnizată ieri, 17 iunie a.c., în sat Poiana, comuna Ciulnița, polițiștii ialomițeni participând la un eveniment sportiv cu scop caritabil, un meci de fotbal, căruia i s-au alăturat tineri antreprenori locali, care au pus umărul la organizarea acestui inedit eveniment.

Ideea organizării unui meci caritabil a adus mai mulți oameni aproape unul de celălalt, atât la nivelul gândurilor bune pe care le pot transmite, cât și din punct de vedere al sprijinului real pe care îl pot acorda, fiindcă un gest simplu umanitar are o importanță deosebită pentru cei care trăiesc zi de zi din neajunsuri.

Scorul meciului nu a contat. Importante au fost spiritul competiţiei şi obiectivul final, care a fost atins.

Toți banii proveniți din donații au fost folosiți pentru achiziționarea de produse alimentare, jucării, precum și produse de uz casnic, care să vină în sprijinul unei familii nevoiașe din localitate.