comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Polițist local acuzat că a agresat o femeie, pe stradă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/01/2021 | Locale Ialomita

În data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 22.00, un polițist local din Slobozia, angajat în cadrul Serviciului Ordine Publică și Control, aflat în afara programului de lucru, a avut un conflict spontan cu două femei, conflict care a degenerat și care s-a soldat cu vătămarea corporală a uneia dintre femei, dar și a polițistului local.

Conflictul s-a petrecut în zona blocului MB 6 din Slobozia.

În acest caz, Poliția Municipiului Slobozia a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul infracțiunii de lovire.

Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, a catalogat atitudinea polițistului ca fiind „inacceptabilă”, solicitând șefului Poliției Locale convocarea comisiei de disciplină în cadrul căreia să se analizeze faptele petrecute, urmând să dispună „cele mai dure sancțiuni”.

„O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă, indiferent dacă aceștia se află în exercițiul funcției sau nu. Polițiștii locali sunt angajații comunității tocmai pentru a asigura ordinea și liniștea publică și este inadmisibilă o astfel de abatere de la principiile pe care a fost clădită instituția Poliției Locale. Am solicitat conducătorului Poliției Locale Slobozia să convoace comisia de disciplină, care să analizeze faptele petrecute, fiind primul pas pentru sancționarea angajatului instituției.

Locul unor oameni care au o atitudine atât de violentă, mai ales față de femei, indiferent că sunt în timpul lor liber, nu este în mod evident în stradă, în patrule și în contact cu cetățenii. Voi dispune cele mai dure sancțiuni în acest caz, pentru că astfel de derapaje trebuie sancționate dur. Vreau să fie foarte clar pentru toți angajații Primăriei Slobozia faptul că noi lucrăm pentru locuitorii orașului nostru, în interesul lor și că este obligația noastră să le oferim servicii de calitate pentru care suntem plătiți. Voi reveni la finalul cercetărilor cu privire la acest caz pentru a vă comunica rezultatul acestora și măsurile pe care le-am dispus”, a  precizat Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare