comenzi la domiciliu cliseru.ro

Poliția, în serviciul comunității, de Crăciun

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/12/2016 | Lege si Ordine

Peste  200 de poliţişti ialomițeni vor fi la datorie  pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în liniște și siguranță.

Poliţia Română este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Cei peste 200 de poliţişti, care vor acționa în această perioadă, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, aproape 100 sunt de la structurile de ordine publică, circa 60 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, patrulele de siguranţă publică vor acționa, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi autospecialele din dotare, dintre care 9 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula, zilnic, pe trenurile de călători, precum şi în staţii şi triaje de cale ferată.

Polițiștii ialomițeni urează cetățenilor sărbători fericite, fără evenimente neplăcute!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️