comenzi la domiciliu cliseru.ro

PMP Ialomița și-a prezentat candidații la alegerile parlamentare.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/10/2016 | Politica

Partidul Mișcarea Populară Ialomița și-a depus dosarele de candidaturi la Biroul Electoral de Circumscripție, iar joi, 27 octombrie, în urma analizei dosarelor depuse, BEC Ialomița a admis candidaturile propuse de PMP pentru cele două Camere ale Parlamentului.

pmp-ialomita

Tot joi, noua conducere interimară a filialei a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia au fost prezentați candidații la Camera Deputaților și Senat, cât și o declarație de principii cu privire la participarea la alegerile parlamentare.

La Camera Deputaților, pe prima poziție în lista PMP se află Nicu Pericli, urmat de Nica Ion,

Mitrică Ion, Turcu Vasilică, Tătaru Gheorghe, iar la Senat, lista este deschisă de Gabi Ionașcu, urmat de Ciocan Neculai, Anghel Dănuț și Mihalache Ioan.

nicu pericli

Președintele PMP Ialomița susține că are în plan promovarea unor măsuri legate de mediul de afaceri, prin diminuarea poverii fiscale, neimpozitarea pe o perioadă de un an a tinerilor care își încep o afacere, o altă cotă de TVA și pe alte servicii, nu numai pentru cele din turism, libertatea economică a individului, reformarea completă a sistemului de sănătate și orientarea învățământului către  necesitățile pieței, necesitatea întăririi justiției, dar și altele.

Nicu Pericli afirmă că PMP are ca obiectiv obținerea la alegerile parlamentare a unui procent de minim 10% pe Ialomița, adică cel puțin un mandat de deputat.

Cu privire la demisia lui Radu Paros de la conducerea partidului, Nicu Pericli a declarat că demisia a fost strict decizia lui Radu Paros, pe care o respectă, ca de altfel și pe Radu Paros.

„A fost decizia dânsului. Sperăm să ne fie alături în continuare și ne bazăm pe domnia sa”, a afirmat acesta.

Nicu Pericli conduce o afacere în domeniul transporturilor de 18 ani și a activat în politică în perioada 2006 – 2009 (în PDL), dar nu și în administrația locală sau județeană.

În ceea ce-l privește pe fostul primar al municipiului Slobozia, Gabi Ionașcu, primul pe listă la Senat, acesta afirma că principalele obiective pe care le va susține sunt cele de natură economică, cu caracter general, subliniind că îl recomandă și vârsta și experiența.

Întrebat cu privire la un anume dosar penal legat de apa din Slobozia, aflat la DNA, fostul primar a afirmat că nu există un astfel de dosar și că poate proba.

„Nu există la DNA niciun dosar cu apa. A fost făcut la vremea respectivă de Marinică Cazacu, în 2011, el a fost închis în martie 2012. Deci nu există nicio poveste pe tema aceasta”, a conchis Gabi Ionașcu.