comenzi la domiciliu cliseru.ro

Tânără accidentată mortal la Broșteni. Accident rutier la Andrășești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/07/2020 | Infotrafic

Ieri, 2 iulie, în jurul orei 18:00 s-a produs un accident rutier pe raza localității Broșteni (Ion Roată), soldat cu decesul unui pieton.

Din verificările efectuate a reieșit că șoferul unui ansamblu auto, în timp ce se deplasa pe DN 2A din direcția Slobozia către Urziceni, în localitatea Brosteni ar fi efectuat o depășire, moment în care a fost surprins de apariția unui autoturism încadrat pentru efectuarea manevrei de viraj la stânga. Pentru a evita impactul șoferul ansamblului auto ar fi frânat și a pătruns pe acostament, unde a impactat mortal o tânără de 16 ani, din localitatea Broșteni.
Cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative în ambele cazuri.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident rutier la Andrășești

Accident Brosteni (2)
Accident Andrașești

Azi, 3 iulie, în jurul orei 18:00, în localitatea Andrasesti, soldat cu rănirea a 2 persoane.
Din primele verificări a rezultat ca șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul volanuli într – o curbă, pe o stradă din interiorul localității, intrând în impact cu un copac de pe marginea drumului.
Doi pasageri din autoturism au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
Se întocmește dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA