comenzi la domiciliu cliseru.ro

Peste 5 tone de porumb confiscate de poliţiştii ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/07/2014 | Lege si Ordine

Poliţiştii de investigare a fraudelor şi ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au confiscat peste cinci tone de porumb boabe, fără documente legale de provenienţă, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară.

Ieri, 29 iulie a.c., poliţiştii au depistat în trafic, pe raza municipiului Feteşti, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Făcăeni, care transporta cu o autoutilitară 5.131 kg de porumb boabe, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar cerealele au fost ridicate în vederea confiscării. 

Prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau lucernă masă verde

Poliţiştii Secţiei Rurale Ion Roată au prins în flagrant ieri, 29 iulie a.c., doi bărbaţi de 49 şi 54 de ani, ambii din comuna Gârbovi în timp ce sustrăgeau lucernă masă verde de pe sola unui consătean, situată în extravilanul localităţii.

În atelajul hipo al celor doi bărbaţi, poliţiştii au identificat 500 kg lucernă masă verde, care a fost predată părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Cercetat pentru port ilegal de cuţit

Ieri, 29 iulie a.c., o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza localităţii a depistat în incinta unui local public, un localnic de 56 de ani, care avea asupra sa un cuţit cu lungimea de 28 cm.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️