comenzi la domiciliu cliseru.ro

Peste 100 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine cu ocazia aducerii Sfintei Icoane făcătoare de minuni a „Maicii Domnului” la Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/11/2014 | Lege si Ordine
Actualizat: 1 mai 2015

Peste 100 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine cu ocazia aducerii Sfintei Icoane făcătoare de minuni a  „Maicii Domnului” la Slobozia

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa  şi Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa vor asigura în perioada 06 – 09 noiembrie , măsurile de ordine la o manifestare religioasă de mare importanţă pentru creştinii ialomiţeni şi anume aducerea la Slobozia a Sfintei Icoane Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului.

Icoana va fi adusă de la Mănăstirea Bujoreni joi 06 noiembrieîn jurul orei 14.00, la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia şi după slujba oficiată de Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, aceasta va fi dusă cu o procesiune religioasă la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi”.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale ce ar putea fi comise în zonele din jurul lăcaşelor de cult, a evenimentelor nedorite şi pentru descurajarea infractorilor, a cerşetoriei şi vagabondajului.

Patrule de jandarmi vor executa misiuni atât pe timp de zi cât şi pe timpul nopţii, astfel încât să fie în măsură a soluţiona în mod operativ toate  sesizările primite de la cetăţeni.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa