comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții la Primăria Slobozia. Abuz în serviciu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/02/2016 | Lege si Ordine

Percheziții în Slobozia la primarul Alexandru Stoica și secretara acestuia, viceprimarul Valentin Băcanu și Cornel Marian – serviciul urbanism.

10 percheziţii, în municipiul Slobozia şi comuna Bucu, la sediul primăriei Slobozia şi la locuinţele a 4 persoane.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa efectuează 10 percheziţii, în municipiul Slobozia şi comuna Bucu, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţele a 4 persoane.

Acţiunea este efectuată în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu.

Persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anilor 2011 şi 2014, ar fi eliberat două autorizaţii de construire a unui imobil, clădirea urmând să beneficieze de un regim de înălţime D+P+2E+M, cea de-a doua autorizaţie fiind eliberată fără derularea procedurilor necesare de autorizare şi nefiind identificată până în prezent în arhiva instituţiei deşi i s-ar fi alocat un număr de înregistrare electronic.

Totodată verificările sunt efectuate şi sub aspectul legalităţii modului în care au fost eliberate mai multe autorizaţii de construire pentru spaţii comerciale ridicate pe raza municipiului Slobozia.

Vezi și Primarul Sloboziei, Alexandru Stoica, își iese din fire. VIDEO