comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții în Țăndărei. Contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/08/2015 | Lege si Ordine

Poliţiştii din Ialomiţa au ridicat 5 arme letale, 3 neletale şi muniţii, în urma a trei percheziţii domiciliare în Țăndărei, la persoane bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Două persoane au fost reţinute.

La data de 11 august  a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane din oraşul Ţăndărei, bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor cinci arme letale, trei neletale şi muniţie aferentă acestora, precum şi mai multe unelte electrice susceptibile a proveni din furturi comise pe raza oraşului Ţăndărei.

Din cercetări a reieşit faptul că două dintre armele letale depistate ar proveni din infracţiuni de furt comise pe raza unor state membre ale Uniunii Europene.

Doi bărbaţi, de 24, respectiv 19 ani, ambii din Ţăndărei, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetaţi în pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca astăzi să fie prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.