comenzi la domiciliu cliseru.ro

Percheziții în Ialomița și Călărași. Grup infracțional specializat în trafic de minori și proxenetism, în vizorul DIICOT

La data de  14.02.2017, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi împreună cu polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au efectuat un număr de 17 percheziții domiciliare pe raza judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui  grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori și proxenetism.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că  începând cu anul 2016, membrii grupului au recrutat  şi exploatat sexual mai multe persoane vătămate minore şi majore din judeţul Călăraşi, în vederea obţinerii unor sume de bani şi altor avantaje.

De asemenea, suspecţii sunt cercetați și pentru mai multe furturi din societăți comerciale, având complici agenți de pază ai respectivelor firme.

La sediul DIICOT– Biroul Teritorial Călăraşi vor fi aduse în vederea audierii un număr de 15 persoane.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Mai multe articole de la obiectiv.net: