comenzi la domiciliu cliseru.ro

Patru „șmecheri” au fost arestați după ce au tâlhărit o persoană în Munteni Buzău

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/12/2012 | Lege si Ordine

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au solicitat, la data de 10.12.2012, respectiv 11.12.2012, arestarea preventivă a inculpaţilor Ioşca George, Duru Robert Ionuţ şi Duru George Emil pentru o perioadă de 19 zile şi a inculpatului Chivu Mircea pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a relevat faptul că, în noaptea de 08/09.12.2012, în jurul orei 02.00, cei patru inculpaţi au urmărit-o pe partea vătămată N.Ş.I pe raza comunei Munteni Buzău, jud.Ialomiţa şi, prin folosirea de violenţe, au deposedat-o de geaca pe care o purta, în care se afla suma de 150 lei şi două telefoane mobile, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 250 lei.

Judecătoria Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Ioşca George, Chivu Mircea, Duru Robert Ionuţ şi Duru George Emil.

Activităţile de cercetare continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️