comenzi la domiciliu cliseru.ro

Patru accidente rutiere s-au produs în acest sfârșit de săptămână

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/08/2014 | Infotrafic

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că vineri, 15 august, în afara localităţii Andrăşeşti, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În jurul orei 04:45, în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani, din judeţul Prahova, conducea un autoturism pe Drumul Naţional 2 A, din direcţia Urziceni către Slobozia, pe fondul preocupărilor de natură a-i distrage atenţia în timpul conducerii, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat un cap de pod, răsturnându-se.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei minore de un an şi a unei tinere de 20 de ani, ambele din judeţul Prahova, pasagere în autoturismul condus de tânăr, care au fost transportate la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Un alt accident rutier s-a petrecut duminică, 17 august a.c., în jurul orei 16:45, pe raza municipiului Slobozia.

În timp ce un tânăr în vârstă de 23 de ani, din judeţul Brăila, conducea un autoturism pe Strada Ialomiţei din municipiul Slobozia, la efectuarea virajului către stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcaj pietonal şi l-a acroşat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, o femeie de 74 de ani, din municipiul Slobozia, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În timp ce un bărbat de 43 de ani, din municipiul Feteşti conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, a acroşat un autoturism staţionat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest Drager şi deplasarea la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, solicitări refuzate de cel în cauză.

Sâmbătă, 16 august, poliţia a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs o tamponare.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au stabilit că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Călăraşi, fără a cere acordul tatălui său a condus autoturismul acestuia pe raza comunei Gheorghe Doja şi pe fondul lipsei de experienţă a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a distrus o porţiune a gardului unei proprietăţi.

  • Un bărbat de 70 de ani, din municipiul Ploieşti a fost depistat de poliţişti în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DN 1D, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

  • Poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe raza municipiului Feteşti, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din judeţul Constanţa.

Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză are dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

  • Duminică, 17 august a.c., poliţiştii au depistat un bărbat de 45 de ani, din municipiul Feteşti, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, deşi anterior consumase băuturi alcoolice.

Cel în cauză a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Feteşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit în toate cazurile dosare penale.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița