Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Până la 30 septembrie, avocații se pot înscrie în Registrul de Asistență Judiciară 2016 https://wp.me/p49Kdo-6LU

Până la 30 septembrie, avocații se pot înscrie în Registrul de Asistență Judiciară 2016

Baroul Ialomița a publicat pe site-ul propriu, un anunț cu privire la înscrierea avocaților în Registrul de asistență judiciară.

„Având în vedere dispozițiile articolului 80, alineat 3 din legea 51/1995, potrivit cărora actualizarea Registrului de asistență judiciară pentru următorul an calendaristic se efectuează până la sfârșitul lunii septembrie a anului calendaristic precedent, avocații care doresc să se înscrie în Registrul de asistență judiciară în care sunt înscriși avocații ce pot fi desemnați pentru acordarea asistenței judiciare și a asistenței extrajudiciare, vor formula cereri în acest sens până cel târziu la 30 septembrie 2015.

Cererea de înscriere se completează conform formularului aprobat de Departamentul de coordonare a asistenței judiciare din cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România și poate fi descărcată din secțiunea Formulare utile a site-ului”, precizează Decanul Baroului Ialomița, Av. Drăgănoiu Claudiu Ovidiu.