15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Până la 30 septembrie, avocații se pot înscrie în Registrul de Asistență Judiciară 2016 https://wp.me/p49Kdo-6LU

Până la 30 septembrie, avocații se pot înscrie în Registrul de Asistență Judiciară 2016

Baroul Ialomița a publicat pe site-ul propriu, un anunț cu privire la înscrierea avocaților în Registrul de asistență judiciară.

„Având în vedere dispozițiile articolului 80, alineat 3 din legea 51/1995, potrivit cărora actualizarea Registrului de asistență judiciară pentru următorul an calendaristic se efectuează până la sfârșitul lunii septembrie a anului calendaristic precedent, avocații care doresc să se înscrie în Registrul de asistență judiciară în care sunt înscriși avocații ce pot fi desemnați pentru acordarea asistenței judiciare și a asistenței extrajudiciare, vor formula cereri în acest sens până cel târziu la 30 septembrie 2015.

Cererea de înscriere se completează conform formularului aprobat de Departamentul de coordonare a asistenței judiciare din cadrul Uniunii Naționale a Barourilor din România și poate fi descărcată din secțiunea Formulare utile a site-ului”, precizează Decanul Baroului Ialomița, Av. Drăgănoiu Claudiu Ovidiu.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!