comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Orașul tău e casa ta”, acțiune de salubrizare și igienizare la Fetești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/04/2013 | Locale Ialomita

Primăria și Consiliul Local Fetești, la inițiativa primarului Gheorghe Catrinoiu, derulează, până pe 15 mai, acțiunea ”Orașul tău e casa ta!” în cadrul Lunii Curățeniei.

Operatorul serviciului de salubrizare SC URBAN SA participă zilnic cu o echipă formată din 22 – 25 de oameni. Acestora li se pot alătura voluntarii din cadrul asociațiilor de locatari, societăților comerciale dar și locuitorii municipiului care vor să se implice activ.

Suprafața ce va fi salubrizată și igienizată din 25 aprilie este de 32.300 mp și cuprinde zona cuprinsă între str. Vasile Lupu – General Averescu – Strada Călărași.

Primarul municipiului Fetești a declarat că locuitorii municipiului trebuie să conștientizeze faptul că o importantă sumă de bani se cheltuie anual, din bugetul Primăriei,  pentru menţinerea curăţeniei în localitate.

„Îi invit pe toți cetățenii din municipiu să participe activ în cadrul acestei campanii prin igienizarea zonelor de lângă spațiile locative, fiind astfel un exemplu de urmat pentru vecini, rude și copii”, a precizat edilul localității.

Aceste campanii au ca obiectiv colectarea și reciclarea deșeurilor, implicarea și responsabilizarea activă a cetățenilor cu privire la atitudinea față de mediu.