comenzi la domiciliu cliseru.ro

O persoană reţinută şi două autoturisme indisponibilizate în urma unor percheziţii efectuate în această dimineaţă în judeţul Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/02/2014 | Lege si Ordine

Trei percheziţii au fost efectuate, în această dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pe raza comunelor Bărbuleşti şi Alexeni la locuinţele mai multor persoane, aflate în anturajul unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie.

ialomita politie mascatiLa activităţi au participat poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, din structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi luptători de acţiune specială.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Bărbuleşti, bănuit că în perioada ianuarie 2012 – februarie 2014, ar fi comis mai multe infracţiuni de şantaj şi cămătărie.

La finalizarea percheziţiilor, două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, pentru cercetări. De asemenea, au fost ridicate sume de bani, înscrisuri şi alte probe ce interesează cauza, iar la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni au fost indisponibilizate 2 autoturisme.

În urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de bărbatul de 42 de ani s-a dispus măsura reţinerii pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️