15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > O nouă conducere la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița https://wp.me/p49Kdo-eSb
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

O nouă conducere la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița are o nouă conducere.

Comanda operativă  a I.J.J. Ialomița a fost predată/primită astăzi, 26 februarie, în prezenţa domnului colonel Borcan Alexandru din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

În cadrul ceremoniei, fostul inspector șef, colonel Răzvan Salaoru, i-a predat „frâiele” instituției noului inspector șef, Dobre Costel Marius.

Locotenent-colonel Dobre Costel Marius a fost împuternicit, din 21 februarie, în funcţia de Inspector şef pentru o perioadă de 6 luni. Ofiţerul este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi a activat în cadrul jandarmeriei ialomiţene pe întreg parcursul carierei sale, ultima funcţie ocupată fiind aceea de prim-adjunct.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!