comenzi la domiciliu cliseru.ro

Noutăți de pe piața imobiliarelor noi în România

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/10/2018 | Magazin
Actualizat: 13 mai 2020

Piața imobiliară din România crește și se dezvoltă destul de activ, trebuie de menționat faptul că cel mai multe locuințe noi se construiesc în aceste șapte orașe: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Brașov și Sibiu.

Anume în aceste orașe sunt oferite spre vânzare mult mai multe anunțuri cu apartamente de vânzare, care sunt afișate pe pagina motorului de căutare: korter.ro.

În România se observă o migrațiune internă relevantă atât pentru persoanele, care doresc că-și schimbe locul de trai pentru unul dintre cele șapte orașe mari sau pentru persoanele care sunt plecate din țară și ar putea să începe deja să se întoarcă la baștină și la fel vor dori să-și achiziționeze locuințe noi în blocuri noi.

Complexe rezidențiale populare din România

La moment sunt foarte multe ansambluri rezidențiale finisate și în stadiu de construcție atât în București cât și în jurul lui, anume aici în zonele de la marginea capitalei sunt multe terenuri libere, unde Dezvoltatorii au la dispoziție suprafețe generoase pentru a-și implementa proiectele sale. Anume în capitală se lansează cele mai mari proiecte cu un număr total de garsoniere și apartamente de peste 1000 de unități locative în Complex.

În anul 2018 în București și împrejmuirile acestuia au fost lansate pe piața imobiliară cel puțin 12 000 de apartamente cuprinse în astfel de Ansambluri rezidențiale: „AFI City” dezvoltat de AFI Europe; „Onix Park” dezvoltat de Mohammad Murad; „West Garden” dezvoltat de Dragoș Bîlteanu; „Pipera Park” dezvoltat de Hagag Development; „Moghioroș Park Residence” dezvoltat de Mohamed Hassanain și Saddig Abu Seedo; „Arbo Residence” dezvoltat de Cristian Erbașu și Daniel Pițurlea; „Arcadia Apartments Domenii” dezvoltat de Dan Șucu și Valentin Vișoiu; „Avalon Estate” dezvoltat de Prime Kapital; „Exigent Plaza Residence” dezvoltat de Alin Niculae și „Luxuria Domenii Residence” dezvoltat de Impact Developer & Contractor.

Ansamblurile rezidențiale din restul orașelor sunt prezentate cu un număr mai mic de locuințe dar nici unul din acestea nu cedează după calitate și design celor din capitală. Spre exemplu Ansamblurile Rezidențiale din Brașov: „Iris Residence”, „Alphaville Arena”, „Stejeris” și altele.

Deci piața imobiliară din România nu stă pe loc, crește și se dezvoltă destul de activ cu proiecte noi și locuințe confortabile.