comenzi la domiciliu cliseru.ro

Noul primar al orașului Țăndărei, Toma Nicoleta, a depus jurământul

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/06/2017 | Politica

Toma Nicoleta, noul primar al orașului Țăndărei, a depus azi, 27 iunie, jurământul în această calitate, în prezența prefectului Gigi Petre, a președintelui Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a vicepreședintelui Consiliului Județean, Cătălin Grigore și a consilierilor locali, cu excepția celor din opoziție, care nu au onorat invitația.

După efectuarea procedurilor de rigoare, noul primar a declarat că momentul are o încărcătură emoțională extraordinar de mare, pentru că nu în fiecare zi devii primar al unei localități.

„Lucrul acesta se datorează faptului că în 11 iunie țăndărenii mi-au dat votul de încredere, ceea ce a devenit pentru mine o mare responsabilitate și le mulțumesc pentru lucrul acesta și îi asigur că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a face ca lucrurile să funcționeze și a duce mai departe proiectele pe care le-am început.

Le mulțumesc, de asemenea, și celor care nu m-au votat, pentru că ei mi-au semnalat faptul că sunt foarte multe lucruri de făcut, pentru a le satisface exigențele și dumnealor. Oricât de mult nu am vrea să recunoaștem, nu putem să facem nimic de unii singuri, totul funcționează în echipă.

De aceea cred că este nevoie de unitate, este nevoie de coerență, este nevoie să mergem toți în aceeași direcție, este nevoie să avem un scop comun și anume acela de dezvoltare și modernizare a orașului în care locuim.

Campania a trecut, suntem foarte puțini consilieri astăzi. Cu toții am promis în campanie lucruri frumoase, lucruri care ne onorează, și cred că este momentul să fim responsabili să și punem în aplicare toate acestea, pentru că suntem datori celor care ne-au dat voturi. Proiectele trebuie să continue, nu sunt proiecte politice, ci proiecte de care Țăndăreiul are nevoie”, a declarat Nicoleta Toma.

Reamintim că din 11.472 de cetățeni prevăzuți în listele electorale, la Țăndărei s-au prezentat la urne 3.130, dintre care 1.108 au votat pentru candidatul PSD, Toma Nicoleta.