comenzi la domiciliu cliseru.ro

Noile rezerve ale spitalului din Slobozia, la prețuri promoționale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/02/2013 | Locale Ialomita

spitalul judetean de urgenta sloboziaDe aproximativ trei luni, spitalul a dat în folosință nouă spații pentru refacerea sănătății sub forma unor rezerve, dotate cu paturi, atât pentru pacient cât și pentru însoțitor, cu baie, televizor, frigider, aer condiționat, posibilitate conectare la internet etc.

Pacienții cu pretenții pot, astfel, beneficia, contracost, de toate aceste servicii hoteliere, în spital.
Prin apariția unor astfel de rezerve, amplasate câte două sau câte una pe aproape toate palierele, reprezentanții spitalului vor să își suplimenteze veniturile proprii.
[notice]Dacă în urmă cu ceva timp reprezentanții spitalului estimau că un pacient ar putea să plătească 200 de lei pe noapte, atunci când le-au dat în folosință prețul a fost stabilit la 120 de lei, pentru ca, în această perioadă, să ajungă la 50 de lei. Astfel că, în prezent, acestea sunt din ce în ce mai solicitate de pacienți.[/notice]

vasile olaru
Vasile Olaru

„Unii pacienți care au ales să stea în aceste rezerve ne-au spus că se simt foarte bine, că au intimitate. Alții, însă, deși nu au avut nimic de reproșat din punctul de vedere al condițiilor oferite, nu au dorit să stea singuri și au cerut să fie mutați împreună cu alți pacienți, în alt salon, pentru a putea comunica. Adresabilitatea este din ce în ce mai mare. La ora aceasta sunt aproape pline, fără să le facem reclamă, ca să zic așa, în mod special. În acest ritm, este posibil ca investiția să fie amortizată în aproape un an”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență din Slobozia, Vasile Olaru.