15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Noi fonduri europene pentru modernizarea a trei tronsoane de drumuri din Județul Ialomița https://wp.me/p49Kdo-ebJ
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Noi fonduri europene pentru modernizarea a trei tronsoane de drumuri din Județul Ialomița

Trei noi tronsoane de drumuri din Județul Ialomița vor fi modernizate cu fonduri europene. Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vicepremierul Daniel Suciu, au semnat, în data de 20 august 2019, contractul pentru modernizarea din fonduri europene a trei tronsoane de drumuri județene cu o lungime totală de 47,45 km.

Conferinta Presa Cji 1
Conferinta Presa Cji

Proiectul de investiții  va asigura prin modernizarea infrastructurii rutiere din zonă conectivitate intraregională (Regiunea Sud Muntenia- Călărași, Ialomița), interregională (Regiunea Sud Muntenia – Regiunea Sud-Est), națională (DN 2A, DN 2C) și europeană (E 60, E 85).

Obiectivul principal îl reprezintă crearea unor condiții optime de trafic, atât la nivel local pentru ialomițeni, dar și național pentru cei care tranzitează regiunea spre județul Buzău sau spre județul Călărași, mai departe către București sau Constanța:

➡DJ 306 limită judeţul Călăraşi – Albeşti – Andrăşeşti – Gheorghe Doja – Crunţi intersecţie cu DJ 102H – 32,7 km;

➡DJ 102 H intersecţie cu DJ 306 – Reviga – Cocora – intersecţie cu DJ 203E – 7,59 km;

➡DJ 203E intersecţie cu DJ 102H – Cocora – Limită judeţ Buzău – 7,16 km.

Semnare Contract Reabilitare Drumuri Cji
Semnare Contract Reabilitare Drumuri Cji

”Sunt bucuros să anunț că am semnat contractul pentru finanțarea modernizării a 47,45 km de drumuri județene din fonduri europene, în valoare de 133.428.749,91 lei. Urmează ca, în perioada următoare, să demarăm și celelalte etape necesare implementării proiectului.
Modernizarea infrastructurii rutiere a județului Ialomița este una dintre prioritățile mandatului meu la conducerea Consiliului Județean și fiecare contract semnat reprezintă un pas în plus pentru atingerea celor peste 200 de km de drumuri modernizate pe care mi i-am propus pentru următorii ani”,
a declarat președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru.

Modernizarea drumurilor mai sus amintite constă în:

  • lucrări la drumuri, podețe și elemente tubulare pentru continuizarea scurgerii apelor pluviale;
  • colectarea și evacuarea apelor meteorice;
  • intersecții, drumuri laterale;
  • lucrări poduri;

Lucrările din cadrul acestui proiect urmăresc:

  • cresterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale și urbane situate în proximitatea rețelei TEN-T;
  • îmbunătățirea condițiilor traficului rutier;
  • îmbunătăţirea capacităţii portante a structurilor;
  • asigurarea descărcării apelor meteorice;
  • îmbunătăţirea condițiilor de siguranță a circulației.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!