comenzi la domiciliu cliseru.ro

Municipiul Fetești are un nou viceprimar

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Municipiul Fetești are, începând de luni, 16 octombrie, un nou viceprimar. Alegerea sa vine ca urmare a vacantării funcției, în urma demisiei fostului viceprimar, domnișoara Tudor Silica Vali.

Așadar, consilierii locali s-au întâlnit luni, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind un singur punct, alegerea unui viceprimar din rândul consilierilor. Șonchereche Laurențiu a fost singura propunere pentru această funcție, din partea PSD. Votul a fost exprimat secret, iar în urma numărării, 12 voturi au fost pentru, trei împotrivă, iar trei voturi au fost nule.

Noul viceprimar a mulțumit tuturor celor care au votat, susținând că își dorește să continue lucrurile pe care le-a început.

sonchereche laurentiu
Șonchereche Laurențiu

„Vreau să cred că suntem o echipă, vreau să cred că vom face lucruri foarte bune pentru locuitorii municipiului Fetești, pentru că, în fond, faptul că noi ne aflăm aici astăzi se datorează în mare parte dumnealor și va trebui să-i mulțumim prin deciziile pe care le vom lua, pentru că, în fond, prin fiecare decizie pe care o vom lua în Consiliul local nu facem altceva… sau ne dorim să îmbunătățim viața cetățenilor municipiului. Vă mulțumesc tuturor și am convingerea că vom renunța la acele dispute pe care le-am avut de-a lungul timpului în Consiliul Local, iar convingerile noastre politice, indiferent care sunt, nu vor afecta buna desfășurare a activității Primăriei și Consiliului Local. Vă doresc tuturor putere de muncă și vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o”, a declarat noul viceprimar.
Șonchereche Laurențiu are 36 de ani, este profesor de istorie și director la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și a fost consilier județean.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️