comenzi la domiciliu cliseru.ro

Moviliţa: Accident rutier cu o persoană decedată și șase rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/08/2013 | Infotrafic

O persoană a decedat iar alte şase au fost rănite, după ce două autoturisme în care se aflau au intrat în coliziune pe DN2, în apropierea localităţii Moviliţa.

Evenimentul s-a produs luni, 19 august, în jurul orei 19.45, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Secţia Urziceni. Aceştia au intervenit pentru descarcerarea a două victime şi a unui bărbat decedat, pasager al unuia dintre autoturisme.

Potrivit poliției, în timp ce un bărbat în vârstă de 42 de ani, din judeţul Giurgiu, conducea un autoturism pe DN2, din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Moviliţa, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Manasia.

Din accident a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Jilavele, pasager în autoturismul care se deplasa din direcţia Bucureşti – Urziceni şi vătămarea corporală a altor şase persoane cu vârste cuprinse între 34 şi 42 de ani, domiciliate pe raza municipiului Bucureşti, judeţelor Ialomiţa, Giurgiu şi Neamţ.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.