comenzi la domiciliu cliseru.ro

Miting Slobozia: anti-Băsescu, anti-PDL, anti-Guvern (VIDEO)

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/01/2012 | Locale Ialomita

„Anticipate nu comasate”, „Jos Guvernul portocaliu corupt”, „Băsescu dăunează grav sănătății”, „Jos mafia portocalie”, „Jos mafioții din sănătate”, „Jos hoții”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise pe pancartele cu care cei aproape 250 de manifestanți au venit, duminică, în fața Prefecturii Ialomița, la cea de-a doua zi de protest.

Ici-colo mai vedeai vreo pancartă pe care era scris mesajul pentru care au fost inițiate protestele, și anume de susținere a medicului Raed Arafat și a SMURD.

Totul s-a transformat într-un miting de protest împotriva guvernanților și a președintelui Traian Băsescu, dar și a situației economico-sociale din țară, pe care populația nu o mai poate suporta.

Punctul de întâlnire al protestatarilor, conduși de câțiva revoluționari din decembrie 1989, a fost în fața Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”, de acolo pornindu-se cu steaguri, fluiere, sticle goale de plastic și bannere spre sediul Prefecturii.

Timp de aproape două ore, aceștia au scandat lozinci antiprezidențiale și antiguvernamentale, asortate cu fluierături și huiduieli, după care au pornit în marș pe străzile Sloboziei până în fața sediului Partidului Democrat Liberal, unde au mai protestat aproximativ o jumătate de oră. Totul s-a încheiat fără incidente.