comenzi la domiciliu cliseru.ro

Minore violente la o școală din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/03/2016 | Lege si Ordine
Actualizat: 28 martie 2016

Jandarmii din cadrul patrulei de intervenţie Slobozia au fost sesizaţi miercuri, 24 martie, în jurul orei 11.00, de agentul de pază al unei instituţii de învăţământ preuniversitar din localitate, despre faptul că în incinta şcolii are loc o încăierare între elevi.

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat şi au identificat trei eleve care au provocat incidentul.

Dat fiind faptul că elevele erau minore şi părinţii acestora nu sunt în localitate, a fost solicitată prezenţa unui reprezentant  D.G.A.S.P.C. Ialomiţa.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că între cele trei eleve au avut loc mai multe discuţii în contradictoriu, în urma cărora acestea s-au îmbrâncit, s-au tras de păr şi şi-au aplicat reciproc lovituri cu pumnii şi palmele în zona feţei.

Acestea nu prezentau semne vizibile de violenţă şi au refuzat deplasarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii le-au întocmit celor trei eleve actele premergătoare sub aspectul unei fapte susceptibile de „loviri şi alte violenţe”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.    

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa