comenzi la domiciliu cliseru.ro

Minoră dispărută de la domiciliu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/01/2021 | Lege si Ordine

Poliţiștii din Ialomița caută o minoră, de 12 ani, care a plecat de la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 La data de 4 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată de tatăl minorei Gheorghiu Andreea Anica, în vârstă de 12 ani, că aceasta ar fi plecat de la domiciliul din comuna Iazu, și nu a mai revenit până în prezent.

Minora are aproximativ 1,70 m înălțime, 65 de kilograme, constituţie atletică, păr șaten, ochi albaștri, iar ca semn particular, are o urmă de arsură pe mâna dreaptă.

La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu tricou de culoare galbenă, pantaloni de blugi de culoare neagră și papuci.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

UPDATE:

MINORA DISPĂRUTĂ DIN COMUNA IAZU A FOST GASITĂ

În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ialomița, împreună cu polițiștii Secției 2 Grivița, minora a fost găsită pe raza comunei Roșiori, din județul Brăila.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia polițiștilor ialomițeni, urmând să fie încredințată familiei.

Reamintim faptul că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat activități de căutare a unei minore în vârstă de 12 ani, care, la data de 04 ianuarie a.c. a plecat de la domiciliul său, din comuna Iazu și nu a mai revenit.

Sesizarea a fost făcută de către tatăl minorei, care a declarat faptul că fiica lui, în vârstă de 12 ani, a plecat de acasă în jurul orei 22:00 pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors la adresa de domiciliu.

Polițiștii le recomandă părinților, în situația dispariției unui minor, să anunțe în cel mai scurt timp autoritățile. Cu cât sesizarea este făcută mai repede cu atât cresc șansele ca minorul să fie găsit în cel mai scurt timp.

IPJ Ialomița