15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Minoră din Slobozia, dispărută de la domiciliu. Aţi văzut-o? https://wp.me/p49Kdo-472

Minoră din Slobozia, dispărută de la domiciliu. Aţi văzut-o?

Poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora NEGOIŢĂ IONICA IULIANA, de 17 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia şi nu a mai revenit până în prezent.

NEGOITA IONICA IULIANA
NEGOITA IONICA IULIANA

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE: înălţime 1,70 m, constituţie corpolentă, greutate 70 kg., păr vopsit negru, cu cărare pe mijloc, ochi căprui.

SEMNE PARTICULARE: are un semn din naştere în partea stângă a abdomenului în formă de floare şi un semn în formă liniară sub bărbie.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză sport material textil culoare mov cu glugă, pantalon sport culoare negru, încălţată cu pantofi sport aurii.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!