15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Minoră din Movilița dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o? https://wp.me/p49Kdo-4wk

Minoră din Movilița dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o?

 În cursul zilei de joi, 26 septembrie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire faptul că CRISTEA ELENA CRISTINA, de 12 ani, din comuna Moviliţa, a plecat voluntar de la domiciliu. Potrivit declaraţiilor membrilor familiei, minora a plecat de la domiciliu în după – amiaza zilei de joi şi nu a revenit până în prezent.

CRISTEA ELENA CRISTINASEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE: înălţime 1,60 m, greutate 54 kg, constituţie atletică, ten deschis, ochi căprui, faţa rotundă, păr şaten.

ÎMBRĂCĂMINTE: pantaloni tip jeans de culoare albastru, bluză de culoare alb cu mânecă lungă, adidas tip gheată de culoare gri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană, sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112!

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!