comenzi la domiciliu cliseru.ro

Minor salvat de pompieri după ce a căzut într-un castel de apă adânc de 7 metri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/05/2021 | Locale Ialomita

Un minor a fost salvat după ce a căzut într-un castel de apă dezafectat al unui turn, adânc de aproximativ 7 metri, în comuna Andrășești.

Astăzi, în jurul orei 14.40, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de aproximativ 7 metri.

Salvatorii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia și un elicopter SMURD, venit în sprijin.

După ce au ajuns la fața locului, după o amplă recunoaștere, salvatorii ialomițeni au pus la punct un plan de salvare a copilului căzut în castelul de apă.

Doi salvatori nu au stat pe gânduri, au coborât în canal și ajutați de colegi au reușit să scoată copilul afară.

Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute. Din fericire, în urma căderii, minorul nu a suferit leziuni grave.

Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare. ISU Ialomița