comenzi la domiciliu cliseru.ro

Minor dispărut de la domiciliu. L-ați văzut?

UPDATE 22.09.2015: Minorul Huciog Gheorghe – Cătălin, din comuna Stelnica, sesizat ca dispărut la data de 19 spetembrie, a revenit la domiciliul său.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză s-a aflat pe raza municipiului Feteşti.

Potrivit declaraţiei minorului, pe durata plecării voluntare de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracţiuni.


Sâmbătă, 19 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că minorul HUCIOG GHEORGHE-CĂTĂLIN, de 16 ani, din comuna Stelnica, județul Ialomița, a plecat de la domiciliul său.

minor disparut - huciog gheorghe catalinÎn urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că minorul a dispărut de la locuinţa sa vineri, 18 septembrie a.c., în jurul orei 21.00 şi nu a mai revenit până în prezent.

SEMNALMENTE:

HUCIOG GHEORGHE-CĂTĂLIN: înălţime 1,60m, aproximativ 60 kg, constituţie atletică, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, scurt şi drept.

ÎMBRĂCĂMINTE:

HUCIOG GHEORGHE – CĂTĂLIN:  pantalon scurt de culoare închisă, tricou de culoare albastră, papuci din plastic de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceast minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

Mai multe articole de la obiectiv.net: