comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Mecano” în judeţul Ialomiţa

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2013 | Lege si Ordine

Pe parcursul a două zile, 04-05 aprilie a.c., sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, s-a desfăşurat, la nivel naţional, o amplă acţiune de identificare şi sancţionare a ilegalităţilor în domeniul jocurilor de noroc de tip “slot-machine”.

Cu această ocazie, pe raza judeţului Ialomiţa au fost verificate 178 de săli/spaţii în care se desfăşoară jocuri de noroc, fiind indisponibilizate 23 de aparate, valoarea acestora fiind de 113.500 lei. De asemenea, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.000 lei.

Totodată au fost constatate 8 infracţiuni prevăzute de O.U.G. nr. 77/2009, privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

Acţiunea a urmărit identificarea tuturor agenţilor economici autorizaţi care exploatează mijloace de joc tip “slot machine”, identificarea şi verificarea tuturor agenţilor economici neautorizaţi care organizează jocuri de noroc şi a sălilor/spaţiilor în care aceştia desfăşoară astfel de activităţi, depistarea cazurilor de evaziune fiscală, verificarea modului în care aceste societăţi comerciale respectă prevederile legale referitoare la condiţiile de autorizare, organizare şi exploatare a jocurilor de noroc, achitarea tuturor taxelor de licenţiere şi autorizare, tranzacţionarea de mijloace de joc şi comunicarea acestor tranzacţii, respectarea drepturilor de proprietate intelectuală şi cele privind mărcile.