comenzi la domiciliu cliseru.ro

Marinarul disparut în apele Dunării, căutat și de pompierii ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/02/2020 | Lege si Ordine

La solicitarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, azi 02.02.2020, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și Stația de Pompieri Fetești, au intervenit cu două bărci pneumatice pentru căutarea unui bărbat (marinar), despre care există informaţii că în data de 23.01.2020, în jurul orei 22.30, a căzut în Dunăre, la km fluvial 347-500 metri, în dreptul localităţii Izvoarele din judeţul Constanţa.

Potrivit solicitării, echipajele din cadrul celor două subunități de intervenție au efectuat misiuni de căutare pe braţul Borcea, începând cu ora 09:40. Concomitent, pe braţul Bala, echipaje ale Gărzii de Coastă au efectuat misiuni de căutare a aceluiaşi bărbat dispărut, iar pe fluviul Dunărea s-au efectuat operaţiuni asemănătoare de către echipaje specializate destinate misiunilor de căutare în mediul acvatic ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Luciul apei a fost cercetat până la lăsarea serii, persoana nu a fost găsită și în cazul reluării căutărilor, vă vom informa în timp operativ.