comenzi la domiciliu cliseru.ro

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/10/2016 | Lege si Ordine

În cursul zilei de ieri, 18 octombrie, poliţişti de investigaţii criminale au acţionat pe raza judeţului Ialomiţa, pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 39 de ani, din municipiul Feteşti, pe numele căruia Judecătoria Feteşti a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea unui alt bărbat de 37 de ani, din municipiul Feteşti, pe numele căruia Judecătoria Feteşti a emis, de asemenea, un mandat de executare a pedepsei.

Bărbatul în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, tot pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA