comenzi la domiciliu cliseru.ro

Machiajul potrivit pentru perioada rece a anului

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/02/2021 | Magazin

Machiajul este un fel de „îmbrăcăminte” pentru fața noastră. Vara, la căldură, de obicei este unul ușor și leger, dar odată cu venirea vremii reci totul se schimbă – protecția este necesară nu numai pentru corp, ci și pentru față. 

Maybelline 1

Toamna și iarna, tonul „catifelat” este relevant – acest lucru se aplică nu numai pielii, ci și buzelor și ochilor. Se poate realiza cu ajutorul produselor speciale cu o textură mai densă: pentru că astăzi, găsim cu ușurință formule care nu fac machiajul mai greu, și protejează în același timp fața de intemperii.

Folosiți fondul de ten 

Odată cu apariția vremii reci, pielea are nevoie de o protecție sporită, care poate fi obținută cu ajutorul fondului de ten. În tandem cu o cremă hidratantă de zi, fondul de ten protejează pielea de frig, condiții de mediu nefavorabile și aer uscat din interior. Producătorii deja au învățat să adapteze produsele cosmetice în dependență de condițiile meteo, astfel cei de la Maybelline au remedii și pentru perioada rece a anului.

Alegeți produse cu o textură mai densă.

Pentru a oferi pielii umezeala și nutriția de care are nevoie în sezonul rece, folosiți concealer, fond de ten, fard de obraz și ruj cu o textură cremoasă și densă. Acestea conțin vitamine și antioxidanți necesari pentru protejarea pielii împotriva uscăciunii și îmbătrânirii premature.

Nu folosiți prea des pudra 

Pulberea obișnuită are un efect de uscare asupra pielii, așa că, chiar dacă aveți o piele grasă, predispusă la strălucire, nu ar trebui să o utilizați prea des. Mai bine alegeți șervețele matifiante și ștergeți periodic pielea cu ele. Utilizați pudra de cel mult 2 ori pe zi. 

Schimbați gama de culori a produselor cosmetice 

De la mijlocul toamnei, pielea devine semnificativ mai palidă, astfel încât aceleași produse pe care le-ai folosit vara nu vor mai fi actuale. Optați pentru produse cosmetice în nuanțe mai deschise.

Purtați machiaj impermeabil pentru ochi

Vântul puternic poate provoca lacrimi, iar pe vreme umedă și ploioasă, rimelul obișnuit, fardurile și creionul lasă întotdeauna pete în jurul ochilor. Folosiți texturi impermeabile pentru a evita aceste probleme.

Aveți grijă de buze

Pentru a proteja pielea delicată a buzelor, este necesar de hidratat pielea cu un balsam înainte de a aplica rujul. Evitați rujurile de lungă durată care usucă buzele și nu se potrivesc bine peste balsam. Oferă preferință rujurilor cremoase hrănitoare cu o textură groasă, de preferință celor ce conțin SPF.

Maybelline 2

Ieși în evidență!

Sfârșitul sezonului de vacanță, lipsa de soare și vitamine duc adesea la depresie. Utilizați cu culori și texturi vibrante și festive. Iubitul smokey, este potrivit doar la începutul toamnei, când machiajul poate arăta mai dramatic. Pielea devine mai uscată și aproape că nu strălucește în sezonul rece, așa că este timpul să recurgeți la produse care oferă strălucire: baze de machiaj perlate, pudre strălucitoare, fard de obraz strălucitor și fonduri de ten care creează o strălucire pe piele.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️