comenzi la domiciliu cliseru.ro

Luni, 6 februarie, toate școlile din Ialomița vor fi închise

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/02/2012 | Locale Ialomita

Duminică seara, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Ialomiţa a luat decizia ca luni,  6 februarie, toate unităţile şcolare de pe raza judeţului să-şi întrerupă cursurile.

comandament pentru situatii de urgenta IalomitaDin cauza faptului că toate drumurile naţionale şi o parte din cele judeţene au fost închise, mijloacele de transport nu vor putea efectua deplasarea cu elevii şi cadrele didactice în condiţii de siguranţă.

Întrucât sunt prognozate căderi masive de zăpadă pe timpul nopţii, reprezentanții unităţilor şcolare au fost înştiinţați, de asemenea, să ia măsuri de curăţare a acestora în cursul zilei de luni.

Prefectul judeţului Ialomiţa, Mădălin Teculescu, a declarat, duminică, în cadrul videoconferinţei organizată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, că situaţia în judeţ este un pic mai complicată comparativ cu a altora, existând cel puţin 23 de localităţi izolate din punct de vedere al comunicaţiilor.

Prefectul a adăugat că în cazurile medicale s-a intervenit fără probleme, Serviciul de Ambulanţă fiind apelat, în medie, de 60 de ori în interval de 12  ore.

Pe parcursul comandamentului pentru situaţii de urgenţă întrunit duminică seara, a fost anunţat şi faptul că în zona Chirana sunt blocate în zăpadă 31 de persoane, cu 11 autoturisme.

Potrivit Enel România, în judeţul Ialomiţa au rămas nealimentate parţial 4 LEA (linii electrice aeriene), cu 13 posturi de transformare aferente, o singură localitate fiind afectată parţial, Coşereni, în zona Urziceni, comparativ cu 16 localităţi cât erau la ora 16.00.