comenzi la domiciliu cliseru.ro

Lovituri cu consecinţe… penale

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/10/2012 | Lege si Ordine

Miercuri, 24 octombrie, în jurul orelor 21.30, efective din cadrul grupei de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 J. Mobil Slobozia, au fost sesizate prin sistemul unic de urgenţă „112”, despre faptul că o persoană de sex masculin a agresat fizic pe administratorul unui bar de pe str. Gării.

Având în vedere cele sesizate, membrii grupei de intervenţie s-au deplasat la locul indicat, observând pe trotuarul din faţa barului, două persoane de sex masculin, una dintre acestea ţinând-o pe cealaltă de braţ pentru a nu fugi, precum şi o persoană de sex masculin întinsă pe trotuar.

Procedând la efectuarea de verificări, membrii grupei de intervenţie au constatat că în jurul orelor 21.00, numitul G. Constantin, în vârstă de 40 de ani, din mun. Slobozia a solicitat să cumpere o sticlă de bere, oferind vânzătoarei o bancnotă de 10 lei. Pe fondul unei datorii mai vechi, vânzătoarea a încasat banii, fără a-i oferi persoanei în cauză sticla de bere solicitată, moment în care G. Constantin a devenit recalcitrant. Intervenind în sprijinul vânzătoarei, administratorul societăţii, numitul Z. Gheorghe a fost lovit cu picioarele, căzând pe trotuarul din faţa barului, şi fiindu-i rupt lănţişorul de aur pe care îl avea la gât.

Jandarmii i-au întocmit numitului G. Constantin actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi “,,Loviri sau alte violenţe” şi “Distrugere”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Poliţia mun. Slobozia.

Rugăm cetăţenii, ca în cazul în care observă orice fel de acţiuni sau activităţi care nu li se par a fi în concordanţă cu legea, desfăşurate de persoane suspecte, să solicite neîntârziat sprijinul Jandarmeriei, prin folosirea numărului unic de urgenţă “112”.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa