comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă sezonieră în agricultură – SPANIA – campania 2019

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/09/2018 | Locuri de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomița, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 950 locuri de muncă vacante în Spania pentru muncă sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor.  Sunt solicitate 550 femei apte pentru munca la câmp precum și 200 cupluri. Nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 40 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut pe zi. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro pe luna asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1-1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Ialomița (Slobozia, str. Lacului nr.10, et. 3) precum și la Punctele de lucru din Fetești, Țăndărei și Urziceni până la data de 20 noiembrie 2018.

Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

AJOFM Ialomița – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița