comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă în Danemarca

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/01/2014 | Locuri de munca

Agentia Nationala pentru ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna februarie 2014, o bursa a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca pentru 35 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura la recoltarea capsunilor.

muncitori - zilieri - ucenici

PERIOADA DE LUCRU: 6-7 saptamani in perioada iunie-august, 6 zile/saptamana, 25-30 ore/saptamana. Munca incepe la 4-5 dimineata.

CAZARE: in cladiri/camera, se asigura spatii pentru depozitarea mancarii, internet wireless, dusuri, TV, masini de spalat. Taxa pentru cazare 8 euro/zi.

SALARIZARE: Plata muncii la recoltatul capsunilor se efectueaza in fuctie de cantitatea culeasa, 1 euro brut/kg. Plata se face conform Contractului Colectiv de Munca aplicabil in agricultura.

PROGRAMUL DE LUCRU: Durata variabila, in functie de cultura agricola, incepe de la sfarsitul lunii mai/jumatatea lunii iunie pana in luna august/septembrie. In mod normal se lucreaza intre 25-37 ore saptamanal, dar numarul lor depinde de recolta si de vreme. Munca incepe deseori la ora 4 dimineata.