comenzi la domiciliu cliseru.ro

Locuri de muncă Finlanda

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/03/2013 | Locuri de munca

Bursa  locurilor de muncă de la PITEȘTI pentru lucrător sezonier în agricultură în FINLANDA

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza o bursa a locurilor de munca pentru lucrator sezonier in agricultura din Finlanda. Sunt oferite 35  locuri de munca pentru cules capsuni, mazare, zmeura,coacaze, precum si locuri de munca pentru plantare si curatare.

Candidatii trebuie sã fie femei cu varsta minim 18 ani, experienta in agricultura ( constituie avantaj), cunostinte de limba engleza nivel mediu.

Durata contractului : 8 saptamani incepand cu luna iulie; 40 ore, 6 zile pe saptamana.

Salariul in functie de cantitatea culeasa: capsuni -0.96 euro/kg, zmeura-3.02 euro/kg, mazare-0.40-0.80 euro/kg, curatat si plantat – 8.04 euro/zi

Cazarea asigurata de angajator, contracost, 5 euro/zi.

ATENTIE!

ANOFM nu isi asuma responsabilitatea cu privire la cheltuielile efectuate cu deplasarea la selectie. Decizia de a oferi un contract de munca apartine  doar angajatorului.

Persoanele interesate trebuie sa aduca CV in limba engleza cu fotografie inclusa, cazier judiciar, adeverinta medicala apt de munca, copie BI/CI si dovada experientei in agricultura la consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita din Slobozia,str Lacului,nr 10, et 3, cam 17 sau la sediile Punctelor de lucru din Fetesti, Tandarei si Urziceni pana la data de 29.03.2013.