15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Locul V pentru echipajul de descarcerare al ISU Ialomiţa https://wp.me/p49Kdo-4r4
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Locul V pentru echipajul de descarcerare al ISU Ialomiţa

În perioada 27 – 29.08.2013 s-a desfăşurat, în municipiul Târgu Mureş, etapa naţională a Concursului de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat. Locul I obţinut la faza zonală de către echipajul de descarcerare al ISU Ialomiţa i-a asigurat participarea la etapa naţională a acestei competiţii.

În urma desfăşurării probei „Descarcerarea din autovechicule” locul I a fost ocupat de echipajul ISU Mureş, echipajul nostru clasându-se pe locul V.

“Consider că locul V la etapa naţională a acestui concurs este un rezultat foarte bun. Un aspect esenţial de care trebuie să ţinem cont este acela că SMURD a fost înfiinţat acum 23 de ani în Târgu Mureş, iar experienţa acestora a fost un factor important în câştigarea competiţiei. Nu trebuie uitat faptul că SMURD Ialomiţa a fost operaţionalizat acum 4 ani. Cu toate acestea, colegii nostri s-au descurcat foarte bine, însă trebuie să mai muncim şi poate, anul viitor, vom ocupa o poziţie pe podium” – a declarat Col. Nae Constantin, la sfârşitul competiţiei.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!