comenzi la domiciliu cliseru.ro

Liviu Cazan, candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni, a fost lansat în cursa electorală

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/05/2012 | Politica
Actualizat: 28 februarie 2016

Liviu Cazan, candidatul PSD la Primăria municipiului Urziceni. Vineri, 11 mai, în prima zi de campanie electorală, Liviu Cazan, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Urziceni, s-a lansat în cursa electorală

liviu cazan

La eveniment au luat parte, pe lângă lideri ai PSD Ialomița, candidații la Consiliul local Urziceni, o parte din echipa de candidați pentru Consiliul Județean Ialomița, în frunte cu președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, primari ai PSD, dar și o mulțime de susținători.

„Suntem în această seară aici atât de mulți fiindcă ne unește ceva. Ne unește și o stare de nemulțumire față de actuala administrație, față de superficialitatea cu care își face treaba. Nu vrem să mai vedem la Urziceni cum străzile se surpă sub greutatea mașinilor, cum pavajul pus de un an se distruge. Dar, de fapt, ceea ce ne unește este încrederea și speranța. Speranța că Urziceniul în următorii ani o va duce mai bine. Și încrederea că echipa pe care PSD Ialomița a pregătit-o pentru Consiliul Județean Ialomița și PSD Urziceni a pregătit-o pentru Consiliul local va fi câștigătoare. Eu vă vorbesc despre o viziune constructivă asupra viitorului orașului nostru și fac asta fără patimă, cu respect și considerație față de toți ceilalți competitori. Nu o să vă vorbesc despre ce o să facem, în schimb, o să vă vorbesc despre cum o să facem, despre cum o să muncim în fiecare zi. Există editată platforma program pentru ceea ce ne propunem, munca administrativă pe care o s-o prestăm, executivă și deliberativă. Și o vom efectua cu seriozitate, competență și demnitate. Credem cu tărie că e timpul să reconstruim mica noastră comunitate pe principiile în care credem. Și de aceea, lipsei de educație noi îi vom răspunde prin profesionalism, grobianismului cu care ne întâlnim în fiecare zi îi vom răspunde printr-o atitudine civilizată, iar arivismului îi vom răspunde prin altruism. Aveți în față o echipă puternică, o echipă motivată, o echipă câștigătoare. Lanțul de încredere care ne unește face ca victoria să fie a noastră, a tuturor, deoarece noi gândim pentru oameni și gândim pentru ziua de mâine. Și noi vrem în orașul nostru, viitorul nostru”, spunea Liviu Cazan.

În context, președintele PSD Ialomița și candidat din partea USL la președinția Consiliului Județean, Silvian Ciupercă, i-a îndemnat pe locuitorii din Urziceni să fie atenți, extrem de riguroși în evaluarea candidaților și să „pună lupa” pe fiecare dintre ei, exprimându-și încrederea că în urma evaluării decizia finală va fi pentru Liviu Cazan.

Candidatul PSD la primăria municipiului Urziceni are alături pentru Consiliul local o echipă formată din: Buculescu Elena, Petre Ștefan, Dumitrescu Ion, Lazăr Laurențiu, Alexandrescu Octavian, Stoian Dorin, Tudor George, Mitu Camelia, Ilie Ovidiu, Rădulescu Ciprian, Giuvara Gabriela, Cană Gheorghe, Petre Ioan, Nicodim Lidia, Becheru Alexandru, Proca Gheorghe, Popa Marius, Ghiță Emanuela, Lupu Petre, Paraschiv Gabriel și Vasile Ionel.

O prezență inedită la evenimentul organizat de PSD a fost cea a primarului actual al Urziceniului care, de pe trotuarul de vizavi, a urmărit discursurile social-democraților. Prezența sa nu a fost trecută cu vederea de Liviu Cazan care, cu o diplomație rar întâlnită, i-a mulțumit că este alături de ei, făcând în același timp apel la demnitate și la o campanie curată, bazată pe proiecte viabile.

„Vă mulțumesc domnule primar Sava că sunteți alături de noi acum. Vreau ca această campanie să fie una a demnității, una a întrecerilor de idei și vă provoc să facem un spectacol ideologic din această campanie, dar în aceeași măsură în spate să avem posibilitatea realizării acestor proiecte”, a transmis Liviu Cazan.