Lidl continuă să susţină muzica românească şi comercializează, în exclusivitate, noul album Proconsul

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Lidl România, împreună cu trupa Proconsul, lansează joi, 9 mai 2013, noul album “No Matter What”, ce va fi disponibil în exclusivitate, timp de o lună, pe rafturile magazinelor Lidl. În ziua lansării va avea loc și o sesiune de autografe în mai multe oraşe din ţară.

 

Începând cu data de 9 mai 2013, clienții Lidl se vor putea bucura de cel mai nou album al trupei Proconsul, ce va fi comercializat în exclusivitate în magazinele rețelei, timp de o lună. Fanii trupei vor avea ocazia să-i  întâlnească pe membrii Proconsul în cadrul sesiunilor de autografe din magazinele Lidl, din orașele Galaţi, Brăila, Slobozia (joi, 9 mai, ora 13.30) şi Bucureşti.  Noul album, “No Matter What”, este realizat de către casa de producție Cat Music.

Proconsul CD label „No Matter What este răspunsul nostru la ceea ce vedem în România. Am fost şi am vorbit cu mulți tineri din această ţară și am simțit că toți au un lucru în comun – ei îşi iubesc extrem de mult ţara (deşi nu recunosc în mod necesar), dar pur și simplu nu le place ce se întâmplă aici. Știi, criza, situația politică, etc. Ei  îşi pierd speranța, îşi pierd credința! Și, noi ca români, știm că e greu să pleci de aici. Dar noi credem că şi aici se poate trăi frumos! Pentru că avem o țară frumoasă, suntem oameni cu adevărat mari, avem multe locuri care merita vizitate, avem, într-adevăr, multe de oferit! Avem o mulțime de șanse și noi, uneori, noi oamenii avem probleme să le vedem, pentru că ne concentrăm pe lucrurile negative. Trebuie doar să vorbim unul cu celălalt, să ne ajutăm reciproc, fără să ne mai pese de ce zice sau gândeşte altcineva!

Avem nevoie să credem, avem nevoie, pentru a fi activi, pentru a ne concentra pe cele mai importante lucruri în viață: dragostea noastră, familiile noastre, ceea ce facem, avem nevoie să zâmbim, pentru că nu suntem singuri, suntem înconjurați de oameni cărora le pasă și acest lucru este fantastic! Vom face acest lucru, pentru că suntem români și vom păstra mereu capul sus! Alege înţelept!”, au declarat membrii trupei Proconsul.

„Proconsul este, cu siguranță, una dintre cele mai apreciate trupe din România, iar No Matter What, noul album, o surpriză pentru toți iubitorii muzicii lor. Tot o surpriză plăcută este şi parteneriatul cu reţeaua de magazine Lidl. Este primul parteneriat, de acest gen, încheiat de către Cat Music şi suntem onoraţi să putem pune la dispoziția publicului, în locaţii cât mai ușor accesibile, cel mai nou album Proconsul, No Matter What”, au spus reprezentanţii casei de producţie Cat Music.

“Ne face mare plăcere să sprijinim artiștii români și să contribuim la succesul lor. Iniţiativa lansată anul trecut, alături de alţi doi artişti a fost foarte bine primită de către clienţii noştri şi apreciată de către publicul de specialitate din industria muzicală. Ne dorim să oferim clienţilor Lidl posibilitatea de a se bucura de muzica artiştilor preferați, la un preț accesibil“, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

Acesta este cel de-al doilea proiect de acest gen pentru Lidl, care a mai colaborat anul trecut cu artiștii Keo și Skizzo Skillz, pentru lansarea albumului “Skeo”, ce a obținut discul de platină.