15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > Lansarea activităților proiectului: „HONTAI – Stăpânirea corpului, a voinţei şi a spiritului în artele marţiale” https://wp.me/p49Kdo-ebx
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Lansarea activităților proiectului: „HONTAI – Stăpânirea corpului, a voinţei şi a spiritului în artele marţiale”

Lansare Proiect Hontai

Slobozia, 21 august 2019 – Anunț de presă: ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV HONTAI H.V.I derulează, în perioada 15 august -15 noiembrie 2019, proiectul: „HONTAI – Stăpânirea corpului, a voinţei şi a spiritului în artele marţiale”, în baza contractului de finanțare nerambursabilă nr. 14631/2019-L /01.07.2019 încheiat cu Județul Ialomița.

Scopul proiectului îl constituie asigurarea unui program de pregătire sportivă (antrenamente de kempo) pentru 15 sportivi din cadrul ASOCIAȚIEI CLUBUL SPORTIV HONTAI H.V.I în vederea participării la competiții. Proiectul se implementează în localitățile Brezoi, județul Râmnicu Vâlcea și Slobozia, județul Ialomița.

Valoarea totală a proiectului este de 41.244 lei din care finanțarea nerambursabilă este de 37.119,60 lei.

Detalii suplimentare puteți obține de la Manager Proiect, Hodorogea Vasile Ion

Președinte ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV HONTAI H.V.I

e-mail: [email protected]

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!