comenzi la domiciliu cliseru.ro

La furat cu excavatorul!

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/03/2013 | Lege si Ordine

excavatorJandarmii au depistat şase bărbaţi din Cartierul Vlaşca în timp ce sustrăgeau conductele dezafectate ce aparţineau unei societăţi comerciale de transport produse petroliere.

Jandarmii Grupei de Intervenţie Feteşti, care executau misiuni de prevenire a furturilor pe raza municipiului, au observat miercuri 13 martie, în jurul orei 07.30, şase bărbaţi care încărcau într-o autoutilitară, mai multe ţevi metalice.

Membrii patrulei au intervenit pentru identificarea celor şase bărbaţi şi stabilirea legalităţii activităţilor pe care aceştia le desfăşurau.

Din verificări s-a stabilit faptul că cei şase bărbaţi, cu vârste între 19 şi 36 de ani, domiciliaţi în Feteşti, au decopertat cu ajutorul unui excavator, terenul din imediata apropiere a traseului unor conducte dezafectate de transport produse petroliere, de unde au scos şi au secţionat mai multe ţevi, pe care intenţionau să le valorifice la un centru de colectare a materialelor feroase.

Ţevile, în lungime totală de aproximativ 250 metri au fost predate reprezentantului societăţii comerciale păgubite.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii vinovăţiei, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti.

Asigurăm cetăţenii judeţului că jandarmii ialomiţeni execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

De asemenea le recomandăm pe această cale, să sesizeze imediat Jandarmeria, lanumărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.