comenzi la domiciliu cliseru.ro

“La Costa” Slobozia, printre primii cinci mari datornici la buget. Societatea se află în executare silită.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/05/2013 | Locale Ialomita

Deși în județul Ialomița numărul contribuabililor restanțieri la bugetul general consolidat a scăzut comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ca de altfel și valoarea sumelor restante, devine totuși îngrijorătoare situația unor societăți, până nu demult prospere, care nu-și mai pot plăti datoriile la buget.

finante ialomitaD.G.F.P. Ialomiţa a  publicat pe site-ul ANAF un număr de 1.063 agenţi economici care figurau cu obligaţii restante la bugetul general consolidat la data de 31 martie 2013, în sumă totală de 33,20 milioane lei, neachitate până la data publicării.

Faţă de 31 martie 2012, se înregistrează o scădere a numărului de contribuabili restanţieri precum şi a obligaţiilor restante, când au fost publicaţi 1.924 contribuabili ce înregistrau datorii la bugetul general consolidat în sumă de 74,91 milioane lei.

Cele mai mari datorii sunt înregistrate la bugetul de stat, în sumă de 20,75 milioane lei, la C.A.S. în sumă de 9,40 milioane lei, iar cele mai mici sunt înregistrate la bugetul fondului de şomaj, în sumă de 0,19 milioane lei.

La A.F.P. Slobozia existau 578 contribuabili, cu o valoare totală a datoriilor de 20,98 milioane lei, la A.F.P. Urziceni 387 agenţi economici, cu o valoare totală de 5,44 milioane lei, iar la A.F.P. Feteşti, 70 contribuabili, cu o creanţă de 1,84 milioane lei.

La A.F.P. Contribuabili Mijlocii valoarea datoriilor se ridică la 4,94 milioane lei pentru un număr de 28 agenţi economici.

Primii cinci mari datornici la bugetul general consolidat, aferenţi judeţului  Ialomiţa, publicaţi pe site-ul A.N.A.F., sunt: S.C Chemgas Holding Corporation, cu o datorie totală de 8,61 milioane lei (se află  în executare silită), S.C. Mones Impex S.R.L., cu o creanţă ce însumează 2,22 milioane lei (se află în executare silită), S.C. Romatech Group S.R.L., cu o restanţă la bugetul general consolidat de 0,89 milioane lei (beneficiază de înlesnire la plată), S.C. La Costa S.R.L. Slobozia, cu o obligaţie restantă de 0,78 milioane lei (se află în executare silită) și S.C. Transmim S.R.L., cu o restanţă de 0,49 milioane lei (beneficiază de înlesnire la plată).