comenzi la domiciliu cliseru.ro

Jandarmii ialomițeni au alergat alături de voluntari la “Ștafeta Veteranilor”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/10/2021 | SPORT

Jandarmii ialomițeni au participat luni, 04 octombrie, la a VIII-a ediție a “Ștafetei Veteranilor”, acțiune organizată de Asociația Invictus România, împreună cu M.Ap.N., care presupune purtarea în alergare și pe bicicletă, pe trei trasee care însumează aproximativ 3800 de kilometri, a unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor – albastru, galben și roșu.

Startul Ștafetei s-a dat vineri, 1 octombrie, pe traseul albastru, din faţa Mausoleului Eroilor din Mărăşeşti, având ca destinație finală municipiul Carei, ultima localitate transilvană eliberată la 25 octombrie 1944, când Ştafeta îşi va împlini misiunea şi va prezenta onorul, în mod simbolic, tuturor celor care s-au jertfit pentru România.

Jandarmii ialomițeni au luat startul la Monumentul Eroilor Revoluției din Slobozia, iar după 90 de kilometri și aproximativ 10 ore de alergat și pedalat, Ștafeta albastră a ajuns la Brăila, unde a fost predată următorilor voluntari militari și civili.

„A fost o zi lungă, solicitantă, dar plină de ambiție și determinare. Am fost onorați să luăm parte pentru prima dată la acest eveniment național, unde am îmbinat pasiunea pentru alergare cu patriotismul, spiritul de sacrificiu şi respectul faţă de Eroii neamului. Ne bucurăm că am putut face parte din echipa care a adus ștafeta albastră la Brăila și le dorim tuturor voluntarilor succes și drumuri bune până la destinația finală”, au transmis jandarmii ialomițeni.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️