comenzi la domiciliu cliseru.ro

IPJ Ialomița: Posturi scoase la concurs pentru Poliția Animalelor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/02/2021 | Locuri de munca

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița organizează concursuri pentru ocuparea a 3 posturi de posturi de ofițer din sursă externă, în cadrul Biroului Protecția Animalelor.

Posturile vacante scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, sunt 2 posturi de ofițer de poliție medic veterinar și un post de ofițer de poliție în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

Înscrierile se fac on-line până la data de 19 februarie 2021, ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, la adresa de e-mail [email protected], ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Ialomița, se pot obține consultând pagina de internet I.P.J. Ialomița, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând  adresa https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

IPJ Ialomița