comenzi la domiciliu cliseru.ro

IPJ Ialomița: Plantăm împreună pentru un mediu sănătos

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Din dorința de a contribui la promovarea unui mediu cât mai curat, atât pentru prezent, cât și pentru generațiile viitoare, polițiștii ialomițeni au recurs astăzi, 15 martie a.c., la un gest simplu, dar foarte important: plantarea de puieți.

Poliţiştii, însoţiţi de copii, au plantat 400 de puieţi de stejar şi tei, în Pădurea Călugăreasca, la intrare în localitatea Păltinișu.

În felul acesta, polițiștii și-au dovedit sprijinul pentru susținerea regenerării pădurilor, nu doar prin activități de prevenire și combatere a delictelor silvice, ci și prin organizarea unei activități de plantare de arbori.

Reprezentanţii Direcţiei Silvice Ialomiţa au răspuns cu promptitudine şi entuziasm demersului iniţiat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, deschizând astfel Luna plantării arborilor. La activitate au participat și reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți.

Cu această ocazie, am dat startul voluntariatului în acest an pentru plantarea de puieţi de arbori şi încurajăm cetăţenii să desfăşoare activităţi similare, pentru că fiecare dintre noi poartă responsabilitatea protejării pădurilor.

Implica-te! Protejează pădurile!