comenzi la domiciliu cliseru.ro

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire pe raza Municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/03/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au desfășurat sâmbătă, 28 martie a.c., o acțiune de prevenire a  răspândirii virusului Covid 19, în zona centrelor comerciale de pe raza municipiului Slobozia.

Polițiștii de ordine publică și poliție rutieră au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, pentru combaterea răspândirii COVID – 19.

Astfel, echipele din teren au discutat cu persoanele aflate în zonele comerciale, despre obligativitatea respectării restricțiilor de deplasare impuse la nivel național prin Ordonanța Militară, și au verificat declarațiile pe proprie răspundere sau după caz, adeverințele eliberate de angajatori.

De asemenea, polițiștii au distribuit cetățenilor pliante informative cu recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale.

Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA